CEAI DIABETO G
– produs din plante medicinale, remediu/tratament naturist –
Intrebuintari:
– Actioneaza asupra sistemului endocrin, stimuland pancreasul pentru producerea de insulina
– Determina scaderea glicemiei din sange si urina
– Contribuie la ameliorarea formelor usoare ale complicatiilor diabetului zaharat
– Pentru sustinerea functiilor pancreasului si a metabolismului glucidelor
Indicat in:
– diabet
– hiperglicemie
– determina scaderea glicemiei din sange si urina
– produce insulina
– determina sustinerea functiilor pancreasului
Preparare:
Infuzie dintr-o lingura de planta la 250ml apa, cand apa da in clocot, se pun plantele, se acopera si se lasa la racit 10-20min, apoi se strecoara.
Administrare:
Se beau 3 cani de ceai pe zi, cate una cu 30 de minute inainte de fiecare masa principala.
Pentru un efect mai puternic, recomandam asocierea cu Tinctura de Afin sau Tinctura de Ienupar, adaugand o lingurita de tinctura intr-o cana cu ceai.
Studiile noastre au aratat ca efectul este de 2 chiar de 3 ori mai rapid prin asociere, deoarece anumite substante active sunt extrase doar prin infuzie sau doar prin macerare.
Compozitie:
Ceaiul pentru diabet este un amestec din 9 plante:
–Vaccinium myrtillus/Afin frunze
–Phaseolus vulgaris/Fasole teci
–Morus alba/Dud frunze
–Juglans regia/Nuc frunze
–Betula pendula/Mesteacan frunze
–Urtica dioica/Urzica parti aeriene
–Taraxacum officinale/Papadie parti aeriene
–Salvia officinalis/Salvie parti aeriene
–Fraxinus excelsior/Frasin frunze
Ceaiul Diabeto G este un produs din plante medicinale atent selectionate din flora spontana a Muntilor Apuseni, prelucrat manual in laboratoarele Goldplant.
Contraindicatii:
Administrarea concomitenta cu antidiabetice se poate face numai cu avizul medicului, in urma monitorizarii glicemiei.
Acest produs este un supliment alimentar avizat de Institutul National de Bioresurse Alimentare, SNPMAPS, notificarea nr. 6824/2012.
Adauga review