CEAI HIPERTENS G
– produs din plante medicinale, remediu/tratament naturist –
Intrebuintari:
– Determina relaxarea si dilatarea arterelor coronare, impiedicand scurgerile sanguine patologice la nivel cerebral
– Regleaza nivelul colesterolului, impiedica depunerea acestuia pe peretii arterelor si regleaza presiunea arteriala
– Purifica sangele, activand eliminarea toxinelor si a produsilor de dezasimilatie pe cale digestiva, renala sau cutanata
Indicat in:
– hipertensiune si hipotensiune arteriala
– normalizarea tensiunii arteriale
– palpitatii
– tensiune arteriala oscilanta
Preparare:
Infuzie dintr-o lingura de planta la 250ml apa, cand apa da in clocot, se pun plantele, se acopera si se lasa la racit 10-20min, apoi se strecoara.
Administrare:
Se beau 3 cani de ceai pe zi, cate una cu 30 de minute inainte de fiecare masa principala.
Pentru un efect mai puternic, recomandam asocierea cu Tinctura de Paducel, Vasc si Urzica , adaugand o lingurita de tinctura intr-o cana cu ceai.
Studiile noastre au aratat ca efectul este de 2 chiar de 3 ori mai rapid prin asociere, deoarece anumite substante active sunt extrase doar prin infuzie sau doar prin macerare.
Compozitie:
Ceaiul pentru hipertensiune si hipotensiune arteriale este un amestec din 10 plante:
–Crataegus monogyna/Paducel frunze cu flori
–Leonurus cardiaca/Talpa-gastei parti aeriene
–Achillea millefolium/Coada-soricelului parti aeriene
–Capsella bursa-pastoris/Traista-ciobanului parti aeriene
–Valeriana officinalis/Valeriana radacini
–Viscum album/Vasc frunze si ramuri
–Hypericum perforatum/Sunatoare parti aeriene
–Urtica dioica/Urzica parti aeriene
–Melissa officinale/Roinita parti aeriene
–Melilotus officinalis/Sulfina parti aeriene
Ceaiul Hipertens G este un produs din plante medicinale atent selectionate din flora spontana a Muntilor Apuseni, prelucrat manual in laboratoarele Goldplant.
Contraindicatii:
La doza recomandata nu se cunosc.
Acest produs este un supliment alimentar avizat de Institutul National de Bioresurse Alimentare, SNPMAPS, notificarea nr. 6836/2012.
Adauga review